• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Vrei finanțare pentru afacerea ta?

Te așteptăm la la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș,  Bdul Republicii, nr. 63, Pitești pentru a te înscrie în proiectul "Smart Start Up - Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia".

În acest proiect se pot înscrie persoane din regiunea Sud Muntenia (Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman), care aparțin următoarelor categorii: persoane inactive (inclusiv studenți și femei casnice / aflate în perioada de creștere a copilului), șomeri și angajați (inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă).
Prin acest proiect vor beneficia de formare profesională și dezvoltare de competențe antreprenoriale și manageriale un număr de 570 de persoane, vor fi înființate și finanțate 72 de IMM-uri și vor fi create 144 de locuri de muncă.

Ajutorul de minimis va fi in valoare de 151.589,00 lei și se se va acorda în 2 tranșe, prima de 75% din valoarea totală, la semnarea contractului și a doua de 25% din tranșa inițială după ce beneficiarul minimisului va demonstra că a realizat venituri reprezentând minimum 30 % din valoarea tranșei inițiale acordate.

Pentru detalii

Diana Deloreanu – 0731 031 052