• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Topul Firmelor din Argeș - promovare in catalog

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizeaza joi, 31 octombrie 2019, cu începere de la orele 18.00, la Complexul Star Plaza din Bascov, cea de-a XXIV-a ediție a celui mai important eveniment de business al anului  - Topul Firmelor din Argeș 2019.

Evenimentul are menirea de a reuni elita oamenilor de afaceri și deopotrivă de a premia excelența în afaceri la nivelul Județului Argeș, fără îndoială unul dintre cele mai active din punct de vedere economic din România.

Va fi lansat Catalogul „Topul Firmelor din Argeș, ediţia 2019”, cuprinzand o bază de date complexă cu societatile argesene, dar si o importantă secțiune publicitară, si care se va bucura de o largă distribuție în mediul de afaceri din țară și străinătate. Catalogul “Topul Firmelor” este editat în peste 1000 de exemplare, o mare parte dintre acestea ajungând la instituții de prestigiu din țară și străinătate: Camere de Comerț, Ambasade, Primării, Prefecturi ș.a.

De asemenea, catalogul va fi disponibil pentru achizitionare pe tot parcursul anului, la sediul nostru, dar face parte și din protocolul oferit delegațiilor externe. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care sperăm să profitați de oportunitatea de a vă face cunoscute produsele și serviciile, printr-o modalitate vizuală atractivă - o pagină publicitară în catalog.

Pentru detalii, oferte personalizate, sau alte informații, vă stăm la dispoziție: office@ccia-arges.ro , tel: 0248/219200.