• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

"Topul Firmelor din Argeş", eveniment care a ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş organizează "Topul Firmelor din Argeş", evenimentul care a ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie.

Vor participa aproximativ 300 persoane, reprezentantii celor mai importanti actori economici din județul Argeș precum și reprezentanți ai administrației locale, ai corpului diplomatic (au confirmat prezența 4 ambasadori – din Republica Cehă, Vietnam, Moldova și Belarus).

Evenimentul va avea loc joi, 1 noiembrie 2018, începând cu ora 18.00, transmite corespondentul Radio Antena Satelor, Constantin Pașol.

La eveniment este asteptat să participe și fostul presedinte Emil Constantinescu.

George Caval - Preşedintele CCIA Argeş, a declarat că evenimentul își propune să reprezinte un clasament obiectiv și concludent, precum și o bună ocazie de a radiografia performanța economică a firmelor din județul Argeș.

"Organizăm ceremonia de decernare a premiilor Topul Firmelor din Argeș ediția XXIII, 2018 cu obiectivul de a recunoaște și aprecia performanța, iar participarea la acest eveniment poate fi o bună oportunitate de a-i întâlni pe cei mai importanți membri ai comunității de afaceri din Argeș și de a sonda noi oportunități de dezvoltare. Este evenimentul celor care fac diferența!” – a mai declarat George Caval.

http://www.antenasatelor.ro/utile/economic/34348-topul-firmelor-din-arges-,-eveniment-care-a-ajuns-la-cea-de-a-xxiii-a-editie.html