• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

THE POWER OF TRAINING

THE POWER OF TRAINING - eveniment GRATUIT despre instruire și DE CE instruire, organizat de ATVA SRL Pitești in parteneriat cu CCIA Argeș în data de 19.11.2019 - ora 11.00

În fiecare companie există o latură tehnică, latura aceea ce ține de mecanisme, reguli, sisteme de administrare și o latură umană, cea care ține de management, resurse umane, comunicare.

Motto-ul ATVA este: “În ATVAntajul tău" fiindcă nu doar că ne gândim la formare profesională și la a te pune cu toate in regulă, dar ne implicăm cu pasiune pentru ca tu să fii tot timpul ÎN ACTUALITATE și în LEGALITATE, iar relațiile tale să fie armonioase, comunicarea să fie fluenta și locul de muncă să fie un loc în care abia aștepți să ajungi, nu de unde ți-ai dori să fugi.

VINO la evenimentul nostru GRATUIT "The power of training" creat special pentru tine, unde poți să afli mai multe despre ceea ce facem, ce îți putem oferi si care este “ATVAntajul” tau dacă ne alegi.

Și dacă nu vei începe o călătorie alături de noi, nu-i nimic, noi îți respectam timpul și te asigurăm că vei afla informații valoroase de la lectori cu experiență și te vei bucura că ai venit.

Totodată te așteptăm și cu OFERTE SURPRIZĂ tot în ATVAntajul tău!

Te poți înscrie aici:
https://forms.gle/zoN4DSP8WHAE6Uhx8