• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Târgul AGRO PITEȘTI 2017

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Târgul de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale AGRO PITEȘTI – 4-7 mai 2017" font_container="tag:h4|text_align:center" use_theme_fonts="yes" skin="quaternary" show_border="yes" border_type="middle-border-center"][vc_column_text]Ajuns anul aceasta la cea de-a II-a ediție, Târgul de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale AGRO PITEȘTI a apărut din dorința de a răspunde interesului pe care l-am observat atât din partea expozanților de echipamente, utilaje cât și din partea fermierilor cu care instituția noastră a fost și este în contact permanent.

Obiectivul nostru a fost acela de a aduce în fața vânzătorilor de utilaje agricole, a fermierilor și a celor interesați de agricultură, noutăți și informații legate de acest domeniu atât de important pentru economie.

Putem să spunem, fără a greși că ne-am atins acest obiectiv, întrucât Târgul a fost o ocazie foarte bună de întâlnire a cererii de echipamente și utilaje agricole, cu oferta venită din partea expozanților. Și bilanțul este unul pozitiv, toți expozanții care au participat având rezultate foarte bune, materializate în contracte încheiate și comenzi ferme.

Evenimentul a fost unul complex, care a presupus un efort logistic special, care nu ar fi fost posibil fără aportul Partenerilor noștri – Camera de Comerț și Industrie a României, Romexpo, Prefectura Județului Argeș, Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, Primăria Topoloveni, Mall Retail România, Primăria Bradu, Primăria Bascov, Primăria Stolnici, Primăria Bârla, Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurare Argeș, Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură Argeș, Direcția Agricolă Argeș, precum și al Partenerilor de la nivel național și nu numai – Ambasada Cehiei în România, Camera Mixtă Ceho-Română și al unor agenți economici de primă mărime din Argeș - Grupul Industrial Componente, Ronera Rubber, Radic Star.

Au expus în cadrul celei de-a II-a Ediții a AGRO PITEȘTI nume recunoscute din rândul comercianților de echipamente și utilaje agricole: AJG Romania – distribuitor Zetor (care dealtfel a oferit și marele premiu – minimacaraua hidraulică), IPSO – distribuitor John Deere, Agromec Ștefănești – distribuitor Deutz Fahr, Dominioni, Maschio Gaspardo, Mecanica Ceahlău, etc, precum și dealeri utilaje și echipamente de mai mici dimensiuni: Top Service – distribuitor Ruris, Badrom – distribuitor Michelin).

De asemenea, trebuie amintit și aportul tuturor celor care au expus în cadrul Târgului și ne-au sprijinit în organizarea tombolelor zilnice, prin oferirea de premii: Radic Star, New Design Composite, Galaxy Termo Trading, Cofetăria Un Băiat și o Fată, Rotools, Cantarrod, IPEE Curtea de Argeș, Argcoms Curtea de Argeș, Haditon, Casa de vinuri Ștefănești, Regia Națională Romsilva, Autec Autotehnik – dealer Skoda, Țiriac Auto, Regia Națională Romsilva.

Nu în ultimul rând amintim și partenerii din mediul financiar și al asigurărilor: Groupama, Renomia SRBA Insurance Company, Credit Agricole Bank, Piraeus Bank, Banca Transilvania, BRD, care au avut rolul de a facilita accesul la informații legate de finanțare.

Ca o concluzie, putem spune că bilanțul expozanților (și aici punem accentul pe cei care au venit cu echipamente și utilaje) este unul pozitiv – evenimentul și-a atins scopul, acela de a se face cunoscuți și de a promova deopotrivă soluții tehnice și informație. Această reacție general pozitivă ne face să fim mândri că în Argeș Camera de Comerț a reușit să realizeze un eveniment de calitate și ne obligă să depunem toate eforturile pentru ca la ediția viitoare din 2018 să fim mai buni.

Mai multe detalii (info despre participanți, foto, video) puteți găsi accesând
www.agro-pitesti.ro

[/vc_column_text][TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images="652,651" content_title="Arhivă media:" title_wrapper="h3" content_style="Freewall" fullwidth="true"][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery][/vc_column][/vc_row]