• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Semnarea Memorandumului de colaborare intre CCIA Arges si Camera de Comert din BOHEMIA CENTRALA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges – Dl. George Caval a participat, in data de 28 mai 2019, la invitatia Ambasadorului Republicii Cehia, in Romania – E.S. Dl. Vladimir Valky, la Seminarul ceho-roman dedicat tehnologiilor inteligente.

Evenimentul a fost organizat de catre Ambasada Republicii Cehe in Romania, cu sprijinul Ministerului Industriei si Comertului si al Ministerului Afacerilor Externe din Cehia, cu ocazia celebrarii a 15 ani de la aderarea acestei tari la Uniunea Europeana. La seminarul bilateral au mai participat, alaturi de E.S. Dl. Vladimir Valky – Ambasadorul Republicii Cehe, Dl. Milan Peprnik – Consilier Economic al Ambasadei, Dl. Aurelian Gogulescu – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, companii cehesti, romanesti, precum si reprezentanti ai administratiilor publice din Romania.

In cadrul acestui eveniment, atat Dl. Presedinte George Caval, cat si Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu au semnat cate un Memorandum de Cooperare intre CCIA Arges, respectiv CCI Prahova si Camera de Comert si Industrie a Boemiei Centrale.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type="image_grid" images="7443,7442,7441,7440,7439"][/vc_column][/vc_row]