• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Revista presei

România a avut în iulie una dintre cele mai mici rate ale inflaţiei din Uniunea Europeană - România a înregistrat în luna iulie 2017, de 0,9%, cele mai scăzute rate ale inflaţiei din Uniunea Europeană, fiind sub media europeană de 1,5%, potrivit unui raport al Eurostat.

către articolul din Mediafax

România, pe ultimul loc în Uniunea Europeană după sumele cheltuite pentru educație - România a cheltuit în anul 2015, suma de 248 de euro pe cap de locuitor pentru educație. Aceasta este cea mai mică sumă din Uniunea Europeană, acolo unde media a fost de 1.400 de euro pe cap de locuitor, potrivit datelor de la Eurostat.

către artciolul din Agerpres

UE - Banca Mondială: România are de rambursat 1,17 miliarde de euro - România trebuie să plătească peste 1,179 miliarde de euro, în septembrie, către Uniunea Europeană (UE) şi Banca Mondială (BM), din împrumutul stand-by contractat în 2009, potrivit datelor transmise de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) la solicitarea Agerpres.

către articolul din DCNews

Romania, în topul țărilor din UE cu mare risc de sclavie modernă - România se află în Top cinci țări din Uniunea Europeană cu risc ridicat de sclavie modernă, alături de Grecia, Italia, Cipru și Bulgaria, potrivit Indexului Sclaviei Moderne, care se referă la cele cinci state ca fiind puncte cheie de intrare în regiune pentru migranți, care sunt extrem de vulnerabili la exploatare, relatează independent.com.mt.

către articolul din HotNews