• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Revista presei

Statul se împrumută, din nou, de la populaţie - Ministerul Finanţelor Publice (MFP) lansează un nou program care va da posibilitatea tuturor persoanelor fizice interesate să achiziţioneze titluri de stat direct prin Trezoreria Statului, fără comisioane, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

către articolul din Economica

Hectare de pădure distruse complet de fenomenele meteo extreme - Peste 700 de hectare de pădure au fost doborâte complet, cele mai mari pagube fiind înregistrate în Bihor, Arad şi Maramureş, în urma fenomenelor meteo extreme din ultimele zile, estimează Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, potrivit unui comunicat emis joi.

către articolul din Mediafax

Creșterea economică pe termen lung a României este imposibilă fără dezvoltarea infrastructurii - România a ajuns în situația în care starea infrastructurii acționează ca o piedică pentru creșterea economică, în acest moment țara noastră fiind pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește percepția despre calitatea infrastructurii, se arată într-un comunicat al Consiliului Investitorilor Străini (FIC), remis, miercuri, AGERPRES.

către articolul din Agerpres

Încă o autostradă cedează în România - O altă autostradă cedează în România. O alunecare de teren, care a angrenat şi aliniamentul autostrăziipe lotul 4 din Autostrada A10 Sebeş-Turda, se poate observa din imaginile surprinse de Asociaţia Pro Infrastructură. Ministrul Cuc dă însă asigurări că termenul va fi respectat.

către articolul din ZF