• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Revista presei

Cum te ajută un împrumut online să scapi de stres? - Situațiile în care avem nevoie de bani pot deveni cu adevărat stresante, iar tot acest zbucium interior se adaugă problemelor cotidiene. Atunci când ai nevoie de bani parcă totul se vede în ușoare nuanțe de cenușiu. Nevoile par să se adune, frustrările cresc și timpul curge făcându-ne să nu trăim cu adevărat sau să nu ne bucurăm de viața atât cât merităm. În acest caz, ce ai zice să schimbi situația în favoarea ta și să dai puțină culoare vieții tale?

către aticolul din A1

Vasilescu: Mediul privat mai poate apela la varianta bonusurilor, în locul măririi de salariu, până la 31 martie - Companiile din mediul privat mai pot apela la varianta acordării de bonusuri, în loc de mărire salarială, până la data de 31 martie 2018, iar ulterior aceşti angajatori trebuie să înregistreze în Revisal contractele cu actele adiţionale care să prevadă noul brut, a declarat, luni, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, la finalul Consiliului Naţional al Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România (CNSLR) Frăţia.

către articolul din Agrepres

România, pe ULTIMUL loc în UE în topul atragerii profesioniştilor şi talentelor pe piaţa muncii - România se află pe locul 64 din 119 în într-un clasament al competitivităţii privind pregătirea şi atragerea de profesionişti de top şi dezvoltarea talentului pe piaţa forţei de muncă, devansată, printre altele, de Bulgaria (locul 47), Kazahstan (locul 51), Rusia (locul 53) sau Botswana (locul 62). Competitivitatea României pentru forţa de muncă de valoare a fost evaluată în funcţie mai multe criterii privind mediul de afaceri şi reglementarea, deschiderea economiei faţă de străinătate, imigranţi şi minorităţi, educaţie, protecţie socială, calitatea vieţii, sănătate, productivitate, prezenţa profesioniştior cu înaltă pregătire şi inovare, potrivit raportului The Global Talent Competitiveness Index, realizat de şcoala de business Insead şi Adecco.

către articolul din Mediafax

Consumul de energie electrică se apropie de maximul istoric - Consumul de energie electrică a ajuns luni la prânz la circa 9.500 de MW, conform Transelectrica, valoarea fiind apropiată de consumurile record de la începtul anului trecut, care au stabilit maximul istoric la 9.750 MW. Producţia de electrictate a momentului este de 10.909 ME, diferenţa de circa 1.400 de MW fiind exportată.

către articolul din Mediafax