• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Revista presei

Situație neașteptată pe piața auto din România – Înmatriculările de autoturisme noi în Europa au crescut de două ori mai rapid în luna ianuarie 2018 decât pe ansamblul anului 2017.

Cel mai puternic ritm de creştere a fost înregistrat în România, a anunţat joi Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile /ACEA/, informează Reuters.

către articolul din DC News

Romgaz a afişat un profit net în creştere cu 82,4% în 2017 – Producătorul de gaze naturale Romgaz Mediaş a afişat un profit net în creştere cu 82,4% anul trecut, 2017 fiind cel mai bun an înregistrat de Romgaz de la listarea la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange (LSE), se arată într-un comunicat al companiei remis joi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

către articolul din Știri pe Surse

Creștere economică de 7% în 2017 – România a avut o creștere economică de 7% în 2017 comparativ cu anul precedent, arată datele Institutului Național de Statistică. Este cea mai bună evoluție de la declanșarea crizei financiare, în 2009, și până în prezent.

către articolul din Libertatea

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultura – Comunicat de presă – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 15 februarie 2018, a autorizat la plată un număr de 753.357 fermieri unici care au depus Cerere de plată în cadrul Campaniei 2017.

către articolul din Agerpres