• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Revista presei

Caravana ”Alege oaia”, ajunge la Iași - Caravana campaniei naţionale de informare şi promovare 'Alege Oaia!' va ajunge, marţi şi miercuri, la Iaşi, eveniment la care va participa şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat, luni, ministerul de resort.

către articolul din Agerpres

Rata absorbției fondurilor europene pe programele operaționale - Rata absorbţiei curente a fondurilor europene pe total programe operaţionale era de 5,47%, pe 19 ianuarie, respectiv 1,23 miliarde euro, în ceea ce priveşte perioada 2014 - 2020, reiese din datele Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

către articolul din Agerpres

Indicele ROBOR la trei luni a crescut uşor, la 1,98%  - Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a crescut joi la 1,98%, de la 1,97%, cât a fost cotat marţi, conform datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

către articolul din Mediafax

Cât valorează o fabrică: preţul mediu ajunge la un milion de euro - Valoarea medie a unei fabrici evaluate de ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România) în trimestrul al treilea al anului trecut a fost de circa un milion de euro, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de asociaţie. ANEVAR a analizat 839 de rapoarte în perioada iulie-septembrie, a căror valoare cumulată a fost de 803 milioane de euro.

către articolul din ZF