• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Public Speaking

Atunci când nu ai o intenţie, un plan, un obiectiv sau o direcţie, viaţa ţi se întâmplă pur şi simplu. Şi dacă ţi s-ar întâmpla doar lucruri bune, ar fi o soluţie să laşi totul la voia întâmplării. Dar ştim cu toţii că lucrurile nu stau chiar aşa şi că avem parte şi de experienţe mai puţin plăcute pe care ne dorim să nu le repetăm.

Si dacă ţi-ai format o convingere că unii oameni sunt mai talentaţi sau mai norocoşi decât alţii, bucurându-se astfel de mai mult succes, dorinţa mea este să te conving că această idee este greşită, că tu poţi avea parte de cel puţin aceleaşi realizări ca cei mai talentaţi. Ca să obţii succesul va trebui, însă, să faci „CEVA”: va trebui să spui DA oricărei oportunităţi de a-ţi îmbunătăţi abilităţile şi de a deveni şi mai bun decât eşti acum!

Cam aşa stau lucrurile şi atunci când vine vorba despre COMUNICARE: vrei să transmiţi ceva persoanei din faţa ta şi în câteva minute fie constaţi că nu vorbeşti aceeaşi limbă, fie te loveşti ca de un zid, fie ţi-ai dat seama că nu ai spus ceva care să conteze cu adevărat pentru cel din faţa ta sau nu ai fost deloc convingător.

Un lucru este cert:  fiecare zi din viaţa noastră este compusă din interacţiuni cu oamenii şi dacă vrem să ne îmbunătăţim viaţa putem începe cu îmbunătăţirea abilităţii de a comunica. Pentru că şi vorbirea este o deprindere ce poate fi dezvoltată la fel  ca oricare alta, nu-i aşa?

Acum putem face asta împreună în Maxwell Speakers Club unde vei învăţa tehnici şi principii pe care John Maxwell le-a utilizat pentru a deveni unul dintre cei mai apreciaţi şi cei mai bine plătiţi vorbitori la nivel mondial. Timp de 12 săptămâni, o dată pe săptămână, nu doar învăţăm ci şi exersăm şi punem în practică ceea ce am învăţat.

Hai alături de noi într-un mediu profesionist de creştere! Pentru detalii şi înscrieri completează formularul aici https://goo.gl/FWVp4o

Informatii despre trainer gasesti aici: https://alinaandrei.johnmaxwellgroup.ro/despre-mine.html