• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Open to Export International Business Awards

Iniţiativa este lansată de Institutul de Export şi Comerţ Internaţional (IOE & IT), cu suportul Camerei de Comerţ Internaţionale (ICC) şi World Trade Organization (WTO), prin care companiile din întreaga lume sunt invitate să prezinte planurile proprii pentru export în secţiunea dedicată, Export Action Plan, din cadrul platformei online Open to Export (OTE) (https://opentoexport.com/), având şansa de a câştiga 5000 USD.

Aplicaţiile se pot realiza exclusiv online până la cel târziu 10 august 2018.

Un alt beneficiu al utilizării platformei, în special a secţiunii Export Action Plan, este faptul că oferă companiilor posibilitatea de a deţine controlul asupra strategiei de export, fiind ghidaţi în atingerea obiectivelor, de la aspecte privind schimburile comerciale până la selectarea unei pieţe de desfacere.

Dintre companiile ce se vor înscrie la concurs, vor fi selectaţi 10 finalişti şi invitaţi să îşi prezinte afacerile la World Trade Organization Public Forum ce va avea loc în luna octombrie, la Geneva.

Cei interesaţi să participe la această competiţie sunt invitaţi să participe pentru mai multe informaţii la un webminar, ce va avea loc în data de 3 iulie a.c – https://bit.ly/2MrXr7t.