• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

EMI Internațional

Noi, EQUIPEMENT MAINTENANCE INDUSTRIE, pe scurt EMI, am luat ființă în Franța, în anul 1998. Succesul înregistrat în Franța ne-a încurajat să ne extindem și pe piața din România. Astfel, am fondat EMI Internațional în România. Oferim soluții integrate de consultanță, proiectare, fabricare, montare, mentenanță și service pentru toate domeniile de activitate care necesită soluții de închideri industriale.
Dispunem de o fabrică proprie la Căteasca, în apropiere de Pitești. Astfel, putem asigura calitatea și garanta respectarea standardelor pentru toate produsele noastre, crea soluții specifice și personalizate pentru clienții noștri. În plus, fabricarea produselor în EMI înseamnă și gestiune eficientă și rapidă a stocurilor, astfel clientul final beneficiează de costuri minime și timp redus de implementare și finalizare a proiectului.
Sistemul de producție performant, dotat cu echipamente de ultimă generație, face ca fabrica noastră să fie în topul producătorilor europeni, în timp ce echipele noastre de intervenție acoperă întreaga țară și sunt disponibile într-un interval foarte scurt.

Vizitati  https://emi.ro/