• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Duster de colecţie, disponibil în doar 500 de exemplare

La sfârșitul lunii iunie, la Paris, cu ocazia unei noi ediții a Marelui Picnic Dacia, la care au participat peste 10.000 de posesori de Dacii din toată Europa, Dacia a lansat ediția specială Black Collector pentru SUV-ul Duster, care va fi disponibilă pe piața franceză în numai 500 de unități.
Descris ca un „aventurier cu stil”, Duster Black Collector se bazează pe nivelul de echipare Prestige, are printre altele o caroserie vopsită în negru metalic și beneficiază de un sistem audio Focal de ultimă generație.
De asemenea, printre dotările incluse în pachet pentru Duster Black Collector se numără cameră multi-view și ecranul multimedia compatibil cu sistemele Apple CarPlay și Android Auto.
Ediția specială Duster Black Collector va fi disponibilă doar în configurație 4×2 cu motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 130 de cai-putere.

Duster Black Collector va avea o producție limitată la numai 500 de unități, care vor fi comercializate exclusiv pe piața din Franța. Cu această ocazie, producătorul a decis să experimenteze și impactul vânzărilor online, astfel că rezervările pentru această ediție limitată pot fi plasate doar online. Startul campaniei de rezervări va fi în luna septembrie. Fiecare exemplar din seria limitată Duster Black Collector va fi numerotat. Dacia nu a comunicat deocamdată prețul modelului produs în serie limitată.

Sursa : Jurnalul de Arges