• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Donatii echipamente medicale CCIA Arges

In aceasta perioada, la initiativa Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges s-a deschis un cont ale carui incasari din partea mediului de afaceri din Arges au fost folosite pentru achizitie de echipamente medicale.

Pana in acest moment au fost achizitionate echipamente in valoare de peste 37.000 lei constand in kituri de verificare COVID 19 (480 de teste care au fost donate Spitalului Orasenesc MIOVENI) si 2.500 masti (care au fost donate Spitalului de Pediatrie Pitesti 1.500  de masti si Serviciului de Ambulanta Arges 1.000 de masti). De asemenea prin CCIA Arges a fost donata Spitalului Orasenesc MIOVENI o cabina de dezinfectie produsa si montata de firma Emi International SRL.

Multumim societatilor RONERA RUBBER , NORTHMETAL, COMEFIN, GIC NOSAG METAL, OMNIUM DISTRIBUTION, SUBANSAMBLE AUTO, AUTOMOTIVE COMPLETE SYSTEMS, ARGINTEX, MOARA DOMNEASCA, PAN-PARTNER SPEDITION ARG, GONDOR INDUSTRIES, NIDEC MOTOR CORPORATION, NEXT AUTOMOBILE(TOYOTA PITESTI), ADIENT, ARGCOMS, EMI INTERNATIONAL