• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Deschiderea Targului de Turism la ROMEXPO

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Domnul George Caval, presedintele CCIA Arges, a participat la deschiderea Târgului de Turism al României (TTR), joi 21 februarie 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) se desfăşoară între 21 şi 24 februarie 2019, în Pavilioanele B1 şi B2 din Centrul Expoziţional ROMEXPO.

Cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României promovează cele mai convenabile vacanţe pentru 2019, city-break-uri sau early booking pentru excursii în sezonul primăvară-vară. Astfel, vizitatorii sunt aşteptaţi la TTR cu mii de pachete promoţionale care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor putea studia oferte de la peste 330 de companii din 15 ţări care îşi prezintă zonele turistice - Bulgaria, Chile, Congo, Croaţia, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania şi Turcia.

TTR este organizat de Romexpo bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).