• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Conferința ”Descoperă-ți potențialul! O conversie capitală”

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Participarea directorului Bursei de Valori Bucureşti, Marcin Wojcicki. – 17 noiembrie 2015" font_container="tag:h4|text_align:center" use_theme_fonts="yes" skin="quaternary" show_border="yes" border_type="middle-border-center"][vc_column_text]Camera de Comerț și Industrie Argeș a organizat marți, 17 noiembrie, conferința cu tema „Descoperă-ți potențialul! O conversație capitală” cu participarea directorului Bursei de Valori Bucureşti, Marcin Wojcicki.

În cadrul workshop-ului de la Pitești, deschis de președintele George Caval, speakerii BVB au supus atenției antreprenorilor din județ avantajele oferite de AeRo, un sistem alternativ de tranzacționare, lansat în luna februarie și destinat IMM-urilor și noilor afaceri. După cum se știe, avantajele unei companii listate la bursă sunt accederea la capitalul necesar dezvoltării, creșterea notorietății și vizibilității companiei pe plan intern și internațional, determinarea unei valori de piață și posibilitatea fidelizării managementului și salariaților prin recompensarea cu participații în acțiunile firmei, acțiuni care pot fi ulterior valorificate pe piață.

Întâlnirea a mai inclus studii de caz a unor companii listate, dar și prezentarea perspectivelor de finanțare pe piața de capital.[/vc_column_text][TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images="2768,2769,2770,2771,2772,2773,2774,2775,2776,2777,2778,2779,2780" content_title="Arhivă media:" title_wrapper="h3" content_style="Freewall" fullwidth="true"][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery][/vc_column][/vc_row]