• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Conferința ADR SUD-MUNTENIA

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Seminarul de informare privind oportunităţile de finanţare nerambursabilă pentru mediul privat – 06 iulie 2016" font_container="tag:h4|text_align:center" use_theme_fonts="yes" skin="quaternary" show_border="yes" border_type="middle-border-center"][vc_column_text]Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Sud-Muntenia, au organizat miercuri, 6 iulie a.c., la sediul CCIA Argeș din Bdul Republicii, nr. 63, seminarul de informare privind oportunităţile de finanţare nerambursabilă pentru mediul privat din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, precum şi serviciile oferite în cadrul proiectului PROSME, pe care Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia îl derulează în cadrul unui consorţiu, în calitate de partener. Din partea ADR Sud Muntenia au participat dl. Liviu Mușat, Director ADR Sud Muntenia, Dna. Daniela Traian, Director adjunct, Dna. Cristina Radu, Șef Serviciu Comunicare, Dl. Ionut Popa, Expert Serviciul Comunicare și Dl. Cristian Ormindean, coordonator proiect PROSME.

Discuția a fost moderată de dl George Caval – Președinte CCIA Argeș și de dl. Liviu Mușat și, cu această ocazie au fost prezentate informaţiile la zi pe subiectul programelor de finanţare, a aplicaţiei de depunere a cererilor și a Proiectului PROSME. La seminar au participat oameni de afaceri din județul Argeș interesați de modul în care se pot accesa fonduri europene în exercițiul financiar 2014 – 2020, în special pe domeniul de intervenție 2.1, domeniu care finanțează proiecte pentru micro-întreprinderi din mediul urban.

Evenimentul a fost extrem de apreciat, la acesta participând peste 80 de reprezentanți ai mediului de afaceri, ai firmelor de consultanță din domeniul fondurilor europene, precum și reprezentanți ai intituțiilor publice și administrației locale – Președintele CJ Argeș dl. Dan Manu, Primarul Municipiului Pitești dl. Cornel Ionica, Directorul AFIR dl. Gheorghe Iliescu, Directorul APIA – dl. Marius Stroescu.

Dată fiind importanța acestui subiect, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură își propune organizarea trimestrială, sau ori de câte ori va fi nevoie a unor astfel de întâlniri pe subiectul Fondurilor Europene sau pe orice alt subiect de interes petru mediul de afaceri sau pentru comunitatea locală.[/vc_column_text][TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images="2330,2331,2332,2333,2334,2335,2336,2337,2338,2339,2340,2341,2342,2343,2344,2345,2346,2347,2348" content_title="Arhivă media:" title_wrapper="h3" content_style="Freewall" fullwidth="true"][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery][/vc_column][/vc_row]