• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

COMUNICAT privind recomandările Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș în scopul evitării aglomerării de persoane la sediul instituției si prevenirii COVID-19

Întrucât punem pe primul plan sănătatea și siguranța populației dar și a angajaților CCIA Argeș, dorim să subliniem faptul că instituția noastră va respecta toate recomandările făcute de către autoritățile competente ale statului, referitoare la măsurile care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID -19.

Sperăm că vom fi în asentimentul tuturor reprezentanților mediului de afaceri argeșean atunci când vom recomanda ca în perioada 16.03.2020 – 31.03.2020 (dar și ulterior, dacă situația o va impune) să limitați pe cât posibil deplasările la sediul CCIA Argeș pentru activitățile specifice de relații cu publicul și sesiunile de consultanță acordate celor interesați.

Agenții economici pot solicita informații cu privire la serviciile noastre fie folosind telefonul (0248 219 200)  faxul (0348 439 408) sau mailul instituției noastre office@ccia-arges.ro , fie prin corespondență scrisa, via Poșta Română la adresa din: Pitești, Bd. Republicii, nr. 63, Județul Argeș. Subliniem solicitarea de a ne vizita la sediul Camerei doar cu programare prealabilă, în măsura posibilităților.

Referitor la eliberarea Certificatelor de origine, propunem agenților economici solicitanți să folosească preponderent transmiterea documentatiei pe adresa de mail: simona.giuvelca@ccia-arges.ro cu precizarea unui număr de telefon pentru a programa data și ora de ridicare a certificatelor. Pentru detalii suplimentare puteti suna la: 0722 466 996 (Simona Giuvelcă).

Pentru consultanță pe tema înființării de societăți, PFA-uri, II-uri, etc, cererile pot fi transmise pe email: office@ccia-arges.ro sau alina.cristea@ccia-arges.ro, iar informații suplimentare puteți primi sunând la 0731 031 061 (Alina Cristea).

Pentru celelalte servicii ale CCIA Argeș vă rugăm să transmite solicitări pe office@ccia-arges.ro .

Foarte important: persoanele care se vor prezenta la sediul CCIA Argeș din Pitești, Bd. Republicii nr. 63 sau la filialele din Câmpulung și Curtea de Argeș, vor semna o declarație pe propria răspundere, precum că NU se află în izolare la domiciliu, că nu prezintă niciun simtom, că nu au călătorit în ultimele 21 zile într-una din zonele afectate de COVID-19, că nu au avut contact apropiat cu persoane care au călătorit în astfel de zone ori cu persoane suspecte de infectare, ori confirmate ca fiind infectate.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș