• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Christophe Dridi este numit director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România

Christophe Dridi este numit director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România. Miguel Oliver preia poziția de director al Uzinei Dacia de la Mioveni
Începând cu 1 ianuarie 2019, Christophe Dridi va asigura în funcția de director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România. El preia această responsabilitate de la Jerôme Olive care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.
În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia și membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeași dată, de Miguel Oliver, în prezent director Calitate la Uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access, potrivit unui anunț al companiei.

„Este un mare privilegiu să mă alătur celor peste 17 700 de angajați care au făcut posibile aceste realizări de-a lungul timpului, prin profesionalismul și talentul lor în fiecare dintre activitățile care compun construcția unei mașini: de la studiul clientului și până la post-vânzare (…) Am încredere în toate echipele de la București, Titu, Mioveni, Pitești și Oarja că vom continua această dinamică și vom răspunde cu aceeași exigență angajamentului luat față de fiecare client. Totodată este esențial să ne menținem competitivi într-o industrie în permanentă transformare la nivel mondial. În 2019 inaugurăm Renault Bucharest Connected, un sediu unic pentru angajații din București. Este un proiect de management care arată mai mult ca niciodată că suntem orientați către viitor”, a declarat Christophe Dridi.

Sursa : https://www.forbes.ro/christophe-dridi-este-numit-director-general-al-automobile-dacia-si-al-groupe-renault-romania-miguel-oliver-preia-pozitia-de-director-al-uzinei-dacia-de-la-mioveni-130814