• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a premiat performanța în afaceri

Joi seară, la Complex Star Plaza din Bascov s-a desfășurat o nouă ediție a evenimentului dedicat oamenilor de afaceri din Argeș. „Topul firmelor din Argeș”, cel mai important eveniment de business al anului, a fost prezentat de George Caval, președinte CCIA Argeș și realizatoarea TV Cristina Munteanu (Antena 3 Pitești).

În sală au fost câteva sute de antreprenori, politicieni, respectiv oameni din administrațiile locale și cea județeană. A fost prezent și președintele CJ Argeș, Dan Manu, sosit „întreg”, după „o ședință furtunoasă” în urma căreia a rămas șef la conducerea județului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan Manu a apreciat însemnătatea galei de tradiție în afaceri și l-a nominalizat pe George Caval drept omul care, alături de echipă, a făcut din CCIA Argeș un factor de coagulare în mediul business din Argeș. La finalul discursului, i-a oferit „Trofeul Argeșul” în semn de apreciere pentru activitatea din 2019.

Cotidianul nostru a obținut locul I la Servicii, „Activități de editare a ziarelor”.

Femeia de afaceri Olimpia Doru a avut un mesaj de impact: „Măsoară succesul în funcție de ceea ce oferi, nu în funcție de ceea ce câștigi!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La mese, discuțiile au fost centrate pe organizarea afacerilor în condițiile unei crize a forței de muncă. Pe de o parte, sunt candidați care vin la angajare și solicită salarii care nu ar justifica experiența, cunoștințele și capacitatea de muncă, dar sunt și numeroase situații cu oameni foarte bine pregătiți, care știu ce vor și cer remunerații pe măsură. Vorbim de salarii pe care, angajatorii, deseori, nu le pot oferi din pricina taxelor masive care trebuie vărsate la stat.

Cu alte cuvinte, identificăm lipsa unui sprijin pentru sectorul privat din partea statului, lucru pe care sperăm ca viitorul guvern să-l pună la punct.

 

 

 

Sursa : ziarul Argesul