• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Anunț de proiecte publice in Macedonia de Nord

Domnul Aurelian Gogulescu, Presedinte al CCI Prahova si Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord la Ploiesti, ne-a transmis informarea că la data de 11 mai 2020, Guvernul nord-macedonean a făcut un anunț public pentru stabilirea statutului proiectelor publice.

Acest anunț public are ca scop încurajarea, atragerea și crearea condiților de dezvoltare a investițiilor strategice in Republica Macedonia de Nord, iar proiectele propuse sunt destinate următoarelor domenii : Energie și Infrastructură, Transport și Comunicații, Turism, Industrie prelucrătoare, Agricultură, păduri și ape, Industrie alimentară, Ingrijire medicală, Parcuri industriale și tehnologice, Ape uzate și gestionarea apei, Zone IT, Stiință și învațământ.

Termenul limită al anunțului public este 31 ianuarie 2021, iar informații detaliate pot fi găsite pe linkul : http://www.economy.gov.mk/doc/2810.

In sensul celor de mai sus și in condițiile in care multe companii românești tind tot mai mult către o extindere a activității in țări vecine, sperăm ca aceste informații să fie de interes.