• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Ambasadorul Italiei în România în vizită la Mechrom Industry SRL (Grupul Campagnolo)

Natura din ce în ce mai internațională a activității desfășurate de societatea Campagnolo a determinat, de mai mulți ani, compania italiană să-și extindă propriile structuri productive și în afara teritoriului Italiei.

România, prin intermediul societății Mechrom Industry SRL, a fost și încă este o națiune privilegiată pentru dezvoltarea fabricării produselor celei mai prestigioase mărci din lumea componentelor bicicletelor de cursă.

Astăzi se poate spune că, prin cele două fabrici din Mărăcineni și Curtișoara ce au aproximativ 600 de angajați, marca Campagnolo și-a consolidat deja prezența pe teritoriul românesc, astfel încât în data de 13 octombrie 2017 societatea Mechrom Industru SRL a fost onorată de vizita ambasadorului Italiei în România, Excelența Sa Marco Giungi, împreună cu cei doi primari, domnul Gheorghe Cănescu – Primarul din Curtișoara și domnul Nicolae Liviu Dascălu – primarul din Mărăcineni.

Vizita, desfășurată într-un mediu informal și de mare cordialitate, a evidențiat potențialul și capacitățile persoanelor care lucrează în România și care în prezent, la fel ca și în trecut, fac din Campagnolo o societate unică în sectorul său de activitate.

După o scurtă prezentare a grupului prezentată de domnul ing. Francesco Giuliano, administratorul delegat al societății, delegația oficială a avut ocazia să aprecieze adevărata calitate a produselor direct în fabrică, precum și pasiunea care a devenit parte integrantă a patrimoniului societății și în România.

La sfârșitul vizitei, după saluturile participanților, delegația oficială a plecat din Mărăcineni, împărtășind o parte din această pasiune emblematică a firmei.