• INFOeconomic
  • Cursuri ATVA

Agro Pitesti 2020

AGRO PITEȘTI  s-a dovedit un eveniment util, foarte bine primit de comunitatea locală, astfel că în 2019 am ajuns la cea de-a IV-a ediție. A fost posibilă această continuitate mai ales datorită parteneriatului excelent cu Camera de Comerț și Industrie a României și Centrul Expozițional ROMEXPO. Suntem mândri că AGRO PITEȘTI se numără printre cele 5 evenimente de profil organizate în România în sistemul Cameral (alături de Indagra, Brăila, Constanța și Arad).

Gazdă ne va fi, ca în fiecare an, Complexul Comercial Jupiter City, o locație generoasă de peste 7.500 mp, amplasată accesibil la ieșirea spre A1 Pitești–București, la îndemâna tuturor fermierilor și a celor interesați din zona Argeș-Vâlcea-Dâmbovița-Olt.

Am continuat demersul nostru pentru agricultorii din zonă au nevoie de  informații din domeniul echipamentelor, utilajelor, tehnologiilor de ultimă oră din domeniul agriculturii.

Un alt motiv pentru a continua demersul nostru a fost acela că un târg regional, chiar dacă de o mai mică amploare, poate fi o ocazie ideală pentru fermierul local de a găsi informații și soluții mai aproape de el, fără a se deplasa la manifestările de gen “consacrate”.

Scurtă retrospectivă a primelor ediții

Edițiile anterioare (2016 – 2019) s-au dovedit a aduce pentru fermierii din zona noastră informații extrem de utile din domeniul agriculturii (echipamente și utilaje de ultimă generație ale celor mai importanți producători din lume, prezenți prin dealeri din România - IPSO (John Deere), AJG (Zetor), Cesivo Agricultură (Mecanica Ceahlău, Tehnofavorit), AGROCONCEPT (New Holland), Agromec Ștefănești (Maschio Gaspardo).

Am ales ca spațiu de organizare Complexului Comercial Jupiter City – ieșirea spre Autostrada A1 Pitești-București din mai multe motive, cele mai importante fiind  accesul facil și o suprafață generoasă de expunere.

Găsiți mai jos un scurt material video care surprinde cele mai importante momente ale Târgului, edițiile din 2016, 2017 și 2018: https://www.youtube.com/watch?v=-14ZvmFj3CI&feature=youtu.be, editia din 2019 : https://www.youtube.com/watch?v=QajVoGGUnio&t=100s.

Ecourile evenimentului fiind unele extrem de pozitive, ne simțim datori să continuăm și să dezvoltăm acest proiect. În 2020 evenimentul va avea loc în intervalul 14-17 mai 2020, corelat fiind cu celelalte evenimente de profil din zona de  Sud a țării.

AGRO PITEȘTI  – detalii

Târgul Internațional AGRO PITEȘTI a fost organizat la edițiile 2016-2018 cu sprijinul partenerilor noștri – Camera de Comerț și Industrie a României, Complexul Expozițional ROMEXPO, Ambasada Cehiei,  Consiliul Județean Argeș, Prefectura Județului Argeș, AFIR, APIA, Primăria Pitești, Primăria Mioveni, Primăria Topoloveni;

O suprafață expozițională de peste 7.500 mp cu accces facil pentru expozanți și vizitatori, situată în parcarea Complexului Comercial Jupiter City

Un număr de peste 60 de expozanți;

Diversitate de expozanți – de la echipamante și utilaje agricole de ultimă generație (tractoare, combine, etc), echipamente și accesorii (cântare, uleiuri, soluții integrate de asigurare /finanțare oferite de bănci și societăți de asigurare) și până la produse agroalimentare tradiționale;

Elemente inedite – zilnic programe de muzică și dansuri populare susținute de asambluri folclorice din Argeș, tombolă cu numeroase premii.